VIDEO: Filmul de prezentare a proiectelor implementate de GAL Tinutul Viei si Vinului

Asociația Grupul de Acțiune Locală ținutul Viei și Vinului Vrancea a prezentat materialul video de informare pentru mediatizarea proiectelor implementate în arealul localităților aferente GAL TVV.

Materialul video prezentat a conținut exemple de bune practici pentru proiectele implementate prin Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației Grupul de Acțiune Locală ținutul Viei și Vinului Vrancea, precum și imagini și informații despre proiectele de succes și beneficiarii acestora.

Rezultatele concrete ale implementării proiectelor contractate au fost, de semenea, prezentate, fiind scos în evidență impactul în dezvoltarea economico-socială a comunităților din cadrul teritoriului.

Bogdan Cocuz, președinte al Asociației Grupul de Acțiune Locală ținutul Viei și Vinului Vrancea, a prezentat un bilanț al proiectelor implementate, evenimentul fiind onorat de primarii localităților Odobești, Slobozia Bradului, Podgoria (Buzău), Tîmboiești, Jariștea, Urechești, Cotești, Obrejița, Cîrligele, Golești, Vîrteșcoiu, Cîmpineanca, Bordești, Popești și Dumbrăveni.

Evenimentul de lansare a materialului video de informare pentru mediatizarea proiectelor implementate a avut loc la Green Garden Odobești.

GAL TVV film Odobesti 1

 

GAL TVV film Odobesti 3

 

GAL TVV film Odobesti 5

Acest articol a fost publicat în Știri și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.